Over mij

Puur, warm en intiem

Dit ben ik

Mijn naam is Nicky Heinne, uitvaartfotograaf uit Winterswijk. Getrouwd en moeder van drie kinderen, waarvan één in gedachten. Helaas heb ik in mijn leven al afscheid moeten nemen van vele dierbaren, waardoor ik weet hoe het voelt om iemand te verliezen.

Als fotograaf met jarenlange ervaring in de fotografie, zowel in de studio als op locatie wil ik als uitvaartfotograaf graag iets betekenen voor de nabestaanden van een geliefde overledene. Namelijk een liefdevolle herinnering maken van de uitvaart van úw geliefde.

Ik ben werkzaam in Winterswijk en de gehele Achterhoek.

Je kunt mij volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Foto: Helen Clerbout Fotografie
Uitvaartfotograaf Uitvaart Crematorium GUV Aalten

Hoe werk ik?

Als uitvaartfotograaf, uit Winterswijk, zal ik altijd discreet en rustig te werk gaan en ben ik op de achtergrond aanwezig.

Ik werk met 2 systeemcamera’s welke volledig stil zijn. Je zult dus geen geklik horen tijdens de dienst.

Je kunt al jouw wensen met mij bespreken. Van foto’s maken van jouw opgebaarde geliefde, het sluiten van de kist tot het wegbrengen naar de ovenruimte of het graf en later ook het uitstrooien van de as, het bijzetten van de urn of het plaatsen van het grafmonument.

Iedere uitvaart is anders, iedere uitvaart is uniek.

Wat kun je van mij verwachten?

Voorafgaand aan de uitvaart vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Of je nu in Winterswijk woont, Aalten, Eibergen, Haaksbergen, Gaanderen of Doetinchem, mijn voorkeur gaat altijd uit naar een persoonlijk bezoek bij jou thuis waardoor we elkaar vast kunnen leren kennen. 

In dit gesprek bespreken we de wensen en bijzonderheden. Ik vind het erg belangrijk om elkaar en de overledenen te leren kennen om een reportage op maat te kunnen maken.

uitvaart uitvaartfotograaf uitvaartfotografie

Uitvaart- en afscheidsfotograaf uit Winterswijk in de Achterhoek. Ik werk onder andere in Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Groenlo, Doetinchem en Enschede.