Contact

Puur, warm en intiem

Neem vrijblijvend contact op

Jij bent onlangs jouw geliefde verloren en moet nu veel regelen. Een uitvaart regelen. Er komt zoveel bij kijken!

Een kist, de bloemen, een passende kaart en tekst, de adressenlijst met genodigden, een uitvaartfotograaf en nog zoveel meer. Ik denk graag met u mee om deze bijzondere periode voor u vast te leggen in een herinneringsalbum. 

Ben je op zoek naar een uitvaart fotograaf om de uitvaart van jouw geliefde vast te leggen of ben je op zoek naar een fotograaf om een afscheidsreportage te maken?

Neem vrijblijvend contact op met mij. Mocht je mij niet direct kunnen bereiken dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om het een en ander te bespreken.

06 22018717 | info@nickyheinnefotografie.nl

Uitvaartfotografie
5/5
Uitvaartfotograaf

Kosten en meer

Soms is uitvaartfotografie meeverzekerd in een uitvaartverzekering. Is een uitvaartfotograaf voor jou verzekerd? Dit vind je dat in de polisvoorwaarden van de verzekering. Op de site van uitvaartverzekering.nl vindt je meer informatie. Op deze pagina wordt ook uitgelegd waarom het belangrijk is om voor een uitvaartfotograaf te kiezen.

Ik beschik over de juiste apparatuur waardoor je niet gestoord wordt door flitslicht en vervelende geluiden van de camera. Daarnaast is het voor mij als fotograaf, die geen emotionele band heeft met de overledene, makkelijker om foto’s te maken. Dit is voor familie of kennissen, die ingeschakeld worden om foto’s te maken, vaak erg lastig.

Vooraf bespreken we de dagindeling zodat ik weet wat er te gebeuren staat. Met oog voor detail weet ik ook op gepaste afstand de bijzondere momenten vast te leggen.


TARIEVEN


GRATIS DOWNLOAD